Over ons

Ons verhaal

Wij (Lone en Loes) kennen elkaar  al een aantal jaren.

We werkten beiden in het onderwijs als docenten op een kappersopleiding.Tijdens de kerstvakantie van 2017 was Lone op familiebezoek geweest in haar thuisland Denemarken en kwam in januari op school met enthousiaste verhalen over het merk Zenz dat ze in Denemarken gespot had. Loes wilde daar wel meer van weten, want de wens om het kappersvak op een duurzame manier uit te voeren, was er al langer.  Dus we moesten op onderzoek uit!

In februari 2018 reden we naar Kopenhagen om kennis te maken met Zenz. Tijdens het gesprek met oprichtster  Anne-Sophie en mede-eigenaar Jørgen, werden we steeds enthousiaster. Wat een gaaf bedrijf en wat een mooie producten! Na een rondleiding door de hoofdvestiging waren we om, dit wilden wij ook. In het centrum van Enschede vonden we een prachtig pand, dat nog helemaal naar onze wensen ingericht kon worden. Met de hulp van lieve vrienden en onze hoofdklusser Paul, hebben we in de zomer van 2018 geklust om er iets moois van te maken. Nog iedere dag worden we blij als we onze salon betreden, het is zo mooi geworden!

Inmiddels hebben we een geweldig leuke klantenkring opgebouwd waar we ontzettend blij mee zijn. Dit is dé salon geworden waar tijd is voor een goed gesprek. Waar je de hectiek van de dag even los kunt laten.  Waar we goed luisteren naar jouw wensen en dit vertalen naar het beeld dat je uiteindelijk in de spiegel wil zien. Dit alles in combinatie met de zuiverste producten die jouw haar en huid weer gezond maken en laten stralen!

Over zenz

De oprichtster van Zenz Organic Products is de Deense milieubewuste kapster
Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Zenz Organic Products is een professionele serie haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Vanaf het allereerste begin heeft Anne-Sophie zich gericht op het creëren van eco-vriendelijke producten die zacht zijn voor zowel kappers als klanten, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De Zenz Organic productlijn bevat producten met geur en producten zonder geur. De keuze tussen gezond haar en een gezond milieu is een keuze die je niet hoeft te maken bij het werken met de producten van Zenz Organic. Zenz Organic staat voor een duurzame schoonheidsindustrie met respect voor klanten, medewerkers en het milieu. Met de biologische producten van Zenz Organic van Deense origine vermijd je SLS, MI, parabenen, PPD, PTD, resorcinol, ammoniak en microplastics.

Al onze producten zijn gemaakt van de beste en schoonste natuurlijke ingrediënten zoals biologische koudgeperste avocado-olie en biologische gezuiverde aloë vera. Ze zijn geproduceerd onder strikte voorwaarden en de meeste producten bevatten uitsluitend veganistische ingrediënten. Onze producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen zijn gemaakt van bio-plastic.

Vakantie

Wij hebben een weekje vakantie van 3 t/m 7 januari 2023.
Vanaf 10 januari 2023 staan we weer voor je klaar vanaf 9.00 uur.
Wil je vast een afspraak boeken? Klik dan op de knop ‘Afspraak’.

Hartelijke groetjes Lone en Loes.