Over ons

Ons verhaal

ZENZ Enschede begon 5 jaar geleden met een prachtige salon in de binnenstad van Enschede. Samen met Lone Jørgensen ben ik in 2018 dit avontuur aangegaan.

In februari 2018 reden we naar Kopenhagen om kennis te maken met ZENZ. Tijdens het gesprek met oprichtster Anne-Sophie en mede-eigenaar Jørgen, werden we steeds enthousiaster. Wat een gaaf bedrijf en wat een mooie producten! Na een rondleiding door de hoofdvestiging waren we om, dit wilden wij ook. 

In het centrum van Enschede vonden we een prachtig pand en In de 5 jaren die volgden, hebben we met veel plezier gewerkt in deze mooie salon en een grote klantenkring opgebouwd. Na 5 jaar waren we beiden toe aan verandering en hebben we een mooie periode afgesloten. Lone werkt nu bij ZENZ Deventer (www.ZENZdeventer.nl) en Loes vond een fijne nieuwe plek in Enschede zodat we allebei de filosofie van ZENZ kunnen blijven uitdragen!

ZENZ salons zijn dé salons geworden waar tijd is voor een goed gesprek. Waar je de hectiek van de dag even los kunt laten. Waar we goed luisteren naar jouw wensen en dit vertalen naar het beeld dat je uiteindelijk in de spiegel wil zien. Dit alles in combinatie met de zuiverste producten die jouw haar en huid weer gezond maken en laten stralen!

Over zenz

De oprichtster van ZENZ Organic Products is de Deense milieubewuste kapster Anne-Sophie Skjødt Villumsen. ZENZ Organic Products is een professionele serie haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Vanaf het allereerste begin heeft Anne-Sophie zich gericht op het creëren van eco-vriendelijke producten die zacht zijn voor zowel kappers als klanten, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De ZENZ Organic productlijn bevat producten met geur en producten zonder geur. De keuze tussen gezond haar en een gezond milieu is een keuze die je niet hoeft te maken bij het werken met de producten van ZENZ Organic. ZENZ Organic staat voor een duurzame schoonheidsindustrie met respect voor klanten, medewerkers en het milieu. Met de biologische producten van ZENZ Organic van Deense origine vermijd je SLS, MI, parabenen, PPD, PTD, resorcinol, ammoniak en microplastics.

Al onze producten zijn gemaakt van de beste en schoonste natuurlijke ingrediënten zoals biologische koudgeperste avocado-olie en biologische gezuiverde aloë vera. Ze zijn geproduceerd onder strikte voorwaarden en de meeste producten bevatten uitsluitend veganistische ingrediënten. 

Onze producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen zijn gemaakt van bio-plastic met het Ocean Waste Plastic keurmerk.