De locatie

Zenz in enschede

ZENZ Enschede is gevestigd aan de Potsweg nummer 17 in Enschede. Een fijne plek in Enschede-Noord met gratis parkeergelegenheid. Naast onze ZENZ kapsalon, kun je hier ook terecht voor weldadige (cupping)massages, wimperverlenging, gellac manicure en henna brows. Kijk voor deze behandelingen op https://www.instagram.com/puur_inbalans/

Adres

Potsweg 17, 7523 CA Enschede

Openingstijden

Dinsdag: 09:00 – 17:00 uur
Woensdag: 09:00 – 17:00 uur
Donderdag: 12.00 - 20.00 uur

Contact

Telefoon of Whatsapp: 06 21421627

Over zenz

De oprichtster van Zenz Organic Products is de Deense milieubewuste kapster
Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Zenz Organic Products is een professionele serie haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Vanaf het allereerste begin heeft Anne-Sophie zich gericht op het creëren van eco-vriendelijke producten die zacht zijn voor zowel kappers als klanten, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De Zenz Organic productlijn bevat producten met geur en producten zonder geur. De keuze tussen gezond haar en een gezond milieu is een keuze die je niet hoeft te maken bij het werken met de producten van Zenz Organic. Zenz Organic staat voor een duurzame schoonheidsindustrie met respect voor klanten, medewerkers en het milieu. Met de biologische producten van Zenz Organic van Deense origine vermijd je SLS, MI, parabenen, PPD, PTD, resorcinol, ammoniak en microplastics.

Al onze producten zijn gemaakt van de beste en schoonste natuurlijke ingrediënten zoals biologische koudgeperste avocado-olie en biologische gezuiverde aloë vera. Ze zijn geproduceerd onder strikte voorwaarden en de meeste producten bevatten uitsluitend veganistische ingrediënten. Onze producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen zijn gemaakt van bio-plastic.