De locatie

Zenz in enschede

Zenz Organic Hair is gevestigd in de binnenstad van Enschede.

Adres

Zuiderhagen 7 - 7511 GJ Enschede

Openingstijden

Dinsdag tot en met vrijdag : 09:00 – 17:00 uur Zaterdag & zondag: gesloten

Contact

Per telefoon : 053 2317065                          Mobiele telefoon of Whatsapp: 06 21421627

Over zenz

De oprichtster van Zenz Organic Products is de Deense milieubewuste kapster
Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Zenz Organic Products is een professionele serie haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, gebaseerd op natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten. Vanaf het allereerste begin heeft Anne-Sophie zich gericht op het creëren van eco-vriendelijke producten die zacht zijn voor zowel kappers als klanten, zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit.

De Zenz Organic productlijn bevat producten met geur en producten zonder geur. De keuze tussen gezond haar en een gezond milieu is een keuze die je niet hoeft te maken bij het werken met de producten van Zenz Organic. Zenz Organic staat voor een duurzame schoonheidsindustrie met respect voor klanten, medewerkers en het milieu. Met de biologische producten van Zenz Organic van Deense origine vermijd je SLS, MI, parabenen, PPD, PTD, resorcinol, ammoniak en microplastics.

Al onze producten zijn gemaakt van de beste en schoonste natuurlijke ingrediënten zoals biologische koudgeperste avocado-olie en biologische gezuiverde aloë vera. Ze zijn geproduceerd onder strikte voorwaarden en de meeste producten bevatten uitsluitend veganistische ingrediënten. Onze producten zijn niet op dieren getest en de verpakkingen zijn gemaakt van bio-plastic.

Vakantie

Wij hebben een weekje vakantie van 3 t/m 7 januari 2023.
Vanaf 10 januari 2023 staan we weer voor je klaar vanaf 9.00 uur.
Wil je vast een afspraak boeken? Klik dan op de knop ‘Afspraak’.

Hartelijke groetjes Lone en Loes.